Financieel en secretarieel

De administratie is de basis van het VvE Beheer.Op secretarieel gebied zorgt JWA Beheer onder andere voor de communicatie tussen de eigenaren en bestuursleden maar ook met leveranciers van de VvE en andere partijen zoals gemeenten. JWA Beheer zorgt voor de planning en organisatie van vergaderingen en voor snelle verslaglegging middels notulen.

Onder dit deel van de dienstverlening valt bijvoorbeeld ook het beheren van de verzekeringen van de VvE maar ook de ondersteuning bij het opstellen en handhaven van het Huishoudelijk Reglement.

Op financieel gebied worden vanuit het actuele ledenbestand de voorschotbijdrage geïnd op basis van de begroting. De administratie wordt gevoerd in een voor VvE’s gespecialiseerd pakket genaamd Twinq. Door dit optimaal en efficiënt te gebruiken is bijvoorbeeld het debiteurenbeheer goed in de hand te houden. Als bestuursleden een tussentijds financieel overzicht willen is dit zonder problemen leverbaar. Wanneer er een eigendomsoverdracht is van een appartement wordt door JWA Beheer een opgave van allerlei actuele financiële gegevens verstrekt. Dit is bijvoorbeeld de stand van het aandeel in het reservefonds van de VvE en de actuele voorschotbijdrage alsmede de goedgekeurde begroting etc. Deze opgave kan vanuit de administratie snel worden verstrekt.

Over ons Neem contact op